Over ons

Bij Humabo begrijpen wij als geen ander het belang van machines die voor je werken. Daarom leveren wij maatwerk in machinebouw. Machines die volledig voldoen aan jouw specifieke eisen. Wij werken vanuit de klantwens, naar ontwerp en uitvoering. Ook bij enkelstuks of speciale afmetingen of wensen.
Onze klantenkring heeft een stevige basis in de agrarische sector maar ook daarbuiten we leveren we steeds vaker maatwerk.

Humabo is een zusteronderneming van het bedrijf Holland-Utrecht B.V. die officieel Fendt dealer is.
Wij gaan voor aanpassingen aan machines die voor jou het werk gemakkelijker, veiliger en leuker maken, omdat machines direct vanuit de fabriek nog niet altijd doen wat je verwacht. Of omdat het werk in de loop van de tijd is veranderd, waardoor je andere eisen stelt aan de machines. Aanpassingen aan bestaande machines kan dan financieel gezien een aantrekkelijke optie zijn. Dit rekenen we graag voor je voor.

De afgelopen jaren zijn we steeds verder toegegroeid naar een maakbedrijf omdat we een groeiende vraag van klanten naar aanpassingen en speciaalbouw machines krijgen. Ook zien we dat steeds meer klanten door een groeiende professionaliteit kiezen voor automatiseringsoplossingen. We hebben een ruime voorraad aan onderdelen op
het gebied van hydrauliek, pneumatiek en elektrotechniek.
Dat samen met een grote voorraad aan constructiestaal en de mogelijkheid om dit zelf te kunnen verwerken op één van onze moderne CNC machines zorgt ervoor dat we snel kunnen schakelen.Daarbij verliezen we de veiligheid niet uit het oog: de machines zijn CE gecertificeerd en ons team en ons bedrijf zijn VCA gecertificeerd. Service op locatie kunnen we uitvoeren met één van de servicebussen die we onderweg hebben.

U bent altijd van harte welkom op ons bedrijf voor een rondleiding. Op de Humabo website kunt u al veel van de producten vinden die wij u kunnen bieden. Wij wensen u veel plezier met het ontdekken wat we voor u kunnen betekenen!

Samenwerking

Van Huizen Groenvoorziening is de eerste afnemer en inmiddels alweer twee jaar eigenaar van een Fendt-e. Bij Van Huizen Groenvoorzieningen staat duurzaam ondernemen hoog in het vaandel. De trekker wordt ingezet voor onder andere zwaar transport in het groen.