Over ons

Holland-Utrecht is een mechanisatiebedrijf met meer dan 60 jaar historie. De huidige eigenaar van het familiebedrijf is Rob Scherpenzeel die ook dagelijks meewerkt in het bedrijf. Het team bestaat uit 22 medewerkers die bij elkaar meer dan 250 jaar ervaring hebben! Het bedrijf is verdeeld in de afdeling Trekkers & Werktuigen, Speciaalbouw en de afdeling Melk & Stal. Magazijn en Planning zijn overkoepelend voor deze afdelingen.

Wij werken vanuit één ruime en goed uitgeruste vestiging waar we op werkdagen van 8.00u tot 17.00u en op zaterdag ochtend van 9.00u tot 12.00u voor u klaar staan. Natuurlijk kunnen we ook bij u op het erf onderhoud en reparaties uitvoeren. Onze 24/7 storingsdienst helpt u bij calamiteiten met uw melkinstallatie, trekker of werktuig.

U bent altijd van harte welkom op ons bedrijf voor een rondleiding. Op onze site kunt u al veel van de producten vinden die wij u kunnen bieden. Wij wensen u veel plezier met het ontdekken wat we voor u kunnen betekenen!

Veilig werken vinden we belangrijk. Ons bedrijf en de medewerkers zijn daarom ook VCA gecertificeerd. kijk op onze veiligheidspagina voor informatie of als u hier vragen of opmerkingen over heeft.